VIŠE NEMA OPASNOSTI

Vatrogasci rano jutros intervenirali: Izbio požar na fasadi zgrade u Vrapču

Vrapče požar zgrade
Foto: JVP Zagreb
08.10.2024.
u 08:24

Djelatnici Elektroprivrede isključili su struju, a vatrogasci su oko 7.30 krenuli s otvaranjem dijela stiropor fasade

Rano jutros izbio je požar na zgradi na Trgu Stjepana Severa, na zagrebačkom Vrapču. Vatrogasci su dojavu o požaru na dijelu stiroporne fasade i prekidu glavnog voda struje na višestambenom objektu dobili u 6.37 sati, a na mjesto događaja stigli su i djelatnici Elektre. 

Djelatnici Elektroprivrede isključili su struju, a vatrogasci su oko 7.30 krenuli s otvaranjem dijela stiropor fasade. S vanjske strane, koliko je bilo vidljivo, požarom je oštećeno oko 0,5 metara četvornih. Vatrogasci su otvorili dodatna oko 3 metra četvorna fasade. Sve su pregledali termo-kamerom te utvrdili kako nema više nikakve opasnosti.

GALERIJA Upoznajte Garmina! Krzneni heroj koji neumorno pomaže u spašavanju u BiH
Vrapče požar zgrade
1/19
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije