Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSIMO OBILAZNE PRAVCE

Večeras se zatvara još jedna zagrebačka ulica: Iz Grada upozoravaju na moguće poteškoće u prometu

Zagreb: Nova privremena regulacija prometa na Jadranskom mostu
Davor Puklavec/PIXSELL
24.06.2024.
u 15:09

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji

Zbog sanacije prekopa u okviru radova na revitalizaciji vrelovoda u nadležnosti HEP Toplinarstva d.o.o., Horvaćanska cesta, zapadno od raskrižja sa Selskom cestom od danas od 20 sati do sutra do 12 sati, bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme radova bit će:

- Selska cesta – Ulica Blaža Trogiranina - Srednjaci - Horvaćanska cesta i obratno

- Horvaćanska cesta – Ulica Marijana Haberlea - Jarunska - Selska cesta - Jadranski most

– Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za razumijevanje – poručuju iz Grada.

VEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Komentara 1

CO
CommonSense
09:05 26.06.2024.

veći je problem kaj nakon radova cesta tek tada treba obnovu. ne kužim da svi osim nas su otkrili toplu vodu i da kad se radi neka veća zamjena instalacija , radi se i zamjena ostalih i onda nema kopanja slj 10 godina. ovako novi asfalt za 3 godine ima prekop na prekopu - a ne znaš koji je gore napravljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije