Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PODSUSEDU

VIDEO Čini se da mu se žurilo: Kamion zaobišao automobil koji je stao jer je na semaforu svijetlilo crveno

Prometne zgode i nezgode/Facebook
26.06.2024.
u 13:02

Na snimci se vidi kako se automobilu. koji je stao, približava kamion, a umjesto da uspori, odlučio ga je zaobići i proći kroz raskrižje iako mu je, u tom trenutku, bio zabranjen prolaz

Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se vidi kako kamion zaobilazi osobni automobil koji je stao jer je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo. Strpljivo je on, naime, čekao zeleno svjetlo na raskrižju u Podsusedu, a videzapis je osvanuo na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode.

Na snimci se vidi kako se automobilu. koji je stao, približava kamion, a umjesto da uspori, odlučio ga je zaobići i proći kroz raskrižje iako mu je, u tom trenutku, bio zabranjen prolaz. Srećom, automobila koji su se kretali iz suprotnih smjerova su ga propustili jer bi, inače, moglo doći do teške prometne nesreće.

Podsjetimo, prolazak kroz crveno smatra se jednim od najopasnijih prometnih prekršaja. Važno je poštivati prometna pravila zbog svoje, ali i sigurnosti drugih sudionika.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

CO
CommonSense
14:52 26.06.2024.

pitanje je kada sve napusti sreća pa ovaj manijak pobere auto s obitelji ili školski autobus pa će odmah svi biti pametni. Žalosno al dok ne bude sranje i padne krv zagrebačka policija provodi vikend akcije i onda se pohvale kako su zaustavili 46 vozila. jednako koliko prođe tjekom jutra kroz crveno na Heinzelovoj . Na žalost ali trebamo kamere na svakom semaforu i kazne da ti ne padne na pamet žuto hvatat

KB
kresimir.b
14:37 26.06.2024.

Klasično poznavanje raskrižja - kad je vozilima iz suprotnog smjera koja skreću lijevo upaljena zelena pomoćna strelica, kroz crveno prođu bar 2-3 vozila "jer imaju prednost ako se nešto dogodi....". koliko puta sam pomislio kad bi bar policija kod zelene tržnice prema City-ju napravila čeku.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije