POŽAR U ZAGREBU

VIDEO Lokaliziran požar kod Jakuševca: 'Vidi se gusti crni dim'

06.09.2021.
u 10:22

– Požar otpada na Ranžirnom kolodvoru koji nam je dojavljen u 9:26 lokaliziran je. Nakon dogašivanja i kontrole požarišta ekipe će se vratiti u postaju – rekli su zagrebački vatrogasci.

Oko 10 sati stanovnike Novog Zagreba uznemirio je gusti crni dim iz smjera naselja Jakuševec. 

"Vidi se crni gusti dim i dosta smrdi", javljaju čitatelji.

Pojavile su se i prve snimke na Twitteru. 

Zagrebački vatrogasci potvrdili su nam da su primili dojavu, a prema trenutačnim informacijama riječ je o smeću u blizini Ranžirnog kolodvora u Sarajevskoj ulici.

Vatrogasci su potvrdili kako je požar lokaliziran.

 

Policijskim očevidom utvrdit će se uzrok požara.

Ključne riječi

Komentara 2

ST
stefj
10:43 06.09.2021.

Hm, do sada su za takve stvari bili krivi Bandić i Pripuz... A sad odjednom gori samo od sebe, a nit su krivi lokalni stanovnici...

LL
lijepa_li si
10:51 06.09.2021.

ma nije to ništa, da je..protestirali bi vil, rša, celekovski, gradonačelnik. i da, kad oni dojdeju na vlast budeju zaprli jakuševac mam, jer oni brinu za lokalne, komunalne probleme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije