PREMJESTILI GA

VIDEO Mladi labud vratio se svojoj obitelji, no ovakvu njihovu reakciju nitko nije očekivao

Foto: Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba
1/4
24.08.2024.
u 16:10

Iako je na prvu djelovalo kao da je obitelj prihvatila mladog labuda, jučer se dogodio preokret. Čuvari Bundeka i građani dojavili su nam da obitelj odbacuje povratnika, kažu iz Skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu

Mladi labud, nakon što je neko vrijeme proveo u Oporavilištu za divlje životinje zagrebačkog Zoološkog vrta, prije nekoliko se dana vratio svojoj obitelji na jezero Bundek, no obiteljska idila nije dugo trajala

– Iako je na prvu djelovalo kao da je obitelj prihvatila mladog labuda, jučer se dogodio preokret. Čuvari Bundeka i građani dojavili su nam da obitelj odbacuje povratnika. Zbog toga je naš kolega Domagoj otišao provjeriti situaciju te vidio da jato izolira mladog labuda. Kada ih je pokušao namamiti hranom, mladom labudu članovi obitelji nisu dopuštali prići. Protjerivali su ga u dio jezerca s bujnom vegetacijom – stoji u objavi na Facebook profilu Skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu. 

VEZANI ČLANCI: 

Iako je to, dodali su, hvataču na neki način olakšalo hvatanje mladog labuda, ipak je morao izuti cipele i zakoračiti u jezero. Mladog je labuda potom pregledao te procijenio kako ga je najbolje pustiti na neko mjesto gdje će moći graditi samostalan život. Tako je labud svoj novi dom pronašao na maksimirskim jezerima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije