zatvaranje Zagreb burger festivala

VIDEO Opustili se: Pogledajte kako Tomašević i Benčić plešu na bini uz Lollobrigidu

Foto: Mia Mitrović
1/5
18.09.2023.
u 08:58

Moramo priznati da zagrebački gradonačelnik puno bolje pleše nego što igra košarku.

Bio je to radni vikend za platformu Možemo! U subotu su predstavili Sandru Benčić kao premijersku kandidatkinju, sat i pol kasnije gradonačelnik Tomislav Tomašević s dogradonačelnicima otvorio je pješačku zonu u Masarykovoj, što mu je donekle, ali ne i sasvim, pokvario performans Ivana Pernara, a u nedjelju je gostovao u Nedjeljom u 2 i Stankoviću sat vremena odgovarao na neugodna pitanja.

Stoga su se možebitna premijerka i gradonačelnik u nedjelju navečer odlučili malo opustiti. Posjetili su posljednju večer Zagreb burger festivala i rasplesali se uz zvuke benda Ide Prester Lollobrigida, što je uhvatila kamera mobitela Večernjakove reporterke.

VEZANI ČLANCI

Moramo priznati da zagrebački gradonačelnik puno bolje pleše nego što igra košarku. Plesni pokreti su mu energični, živahni i strastveni, mahanje rukama ritmično i vidi se da je nekoć svirao u punk bendu. Svojim umijećem plesanja zasjenio je kolegicu i sukoordinatoricu stranke Možemo! čiji je plesni nastup, za razliku od onog javnog, pomalo introvertan i samozatajan. Ipak, oduševilo nas je njezino headbanganje pa se čini kako se vratila u dane svog odrastanja kada je, kako nam je priznala jednom prigodom, bila veliki fan metal grupa poput Slayera i Panthere.

Inače, jučer je zatvoren Zagreb Burger Festival koji je ove godine imao rekordan broj posjetitelja i veći broj kućica no ranije. Najboljim je burgerom proglašen onaj Instituta za burgere Mate Jankoviće, drugo mjesto osvojili su simpatični Zadrani iz Picnica, a treće favorit Novozagrepčana, Burger Bar s Velesajma.

Komentara 51

CV
cvaljo
09:49 18.09.2023.

Senf pleše onako dobro kako i vodi Zagreb... Sad shvaćam značenje riječi susramlje.

NN
novo nenormalni
09:37 18.09.2023.

užas

Avatar Zavratnica
Zavratnica
09:48 18.09.2023.

Trash muzika za trash gradonačelnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije