GRADONAČELNIK MU NIJE OSTAO DUŽAN

VIDEO Pernar opet uletio Tomaševiću na presicu i napravio show: 'Koliko imate apartmana u svojem vlasništvu'

Tomašević
Foto: Screenshot
1/2
12.09.2023.
u 12:03

Tomašević ga je zamolio da izađe i to nekoliko puta

I dok je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević održavao konferenciju za medije nakon otvorenje Doma za starije osobe Markuševec, stigao je i Ivan Pernar

Pernar je Tomaševiću dobacio da je nakon izbora zaposlio cijelu Upravu Holdinga bez javnog natječaja, spominjao je Pripuza..., a Tomašević ga je zamolio da izađe i to nekoliko puta.

"Molim vas, izađite", kazao je Tomašević. Pernar nije želio stati, pa mu je Tomašević rekao: "Koliko imate apartmana u svojem vlasništvu?".

Pernar nije htio prestati već je nastavio ometati konferenciju za novinare. "Neka gospodin Pernar napusti ovaj Dom za starije", kazao je Tomašević.

VEZANI ČLANCI: 

"Kada ste dolazili na konferencije za medije Milana Bandića, kada ste dolazili Andreju Plenkoviću?" pitao ga je Tomašević. Pernar je u svom stilu i dalje nastavio govoriti, sipajući optužbe na račun Tomaševića koji je neprestano ponavljao: "Izađite van, ne može se konferencija nastaviti dok gospodin Pernar ne napusti konferenciju."

Na kraju je Pernar otišao iz dvorane

"Ovakav cirkus od presice neću dozvoliti, da ja odgovaram, a vi me prekidate, da imate performans, da s bivšim zastupnikom, bivšim Pernarom, koliko ima apartmana. Tri? Sada se počeo pojavljivati na konferenciji za medije nakon što smo najavili povećanje paušala koji je sramotno mali, 40 eura. Odjednom se bivši zastupnik Pernar, koji ima nekoliko apartmana, odjedanput se počinje pojavljivati na presicama. To je motiv", rekao je Tomašević.

 

Komentara 68

EJ
ejStef
13:12 12.09.2023.

Eh, Pernar se koristi aktivističkim metodama kakvima se do nedavno koristio i Tomašević i njegova ekipa. Neka malo sada vidi kako je to... A inače, čudno je to s Tomaševićem, do nedavno mu je brat primao socijalne dodatke, a sada je kupio 5-sobni stan u Zagrebu. Sada mu i roditelji kupuju ili su već kupili stan... Kako se to inače zove? To samo pokazuje da se njemu tolerira što se nikome u političkom prostoru ne prašta...

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
13:25 12.09.2023.

Katastrofa. Zagreb je u raspadajućem stanju. Tramvaji ne voze, smeće se ne odvozi, trava se ne kosi. Centar izgleda kao zapuštena narkomanska komuna. Sve ruševno, zašarano grafitima i črčkarijama.

Avatar AlPoS
AlPoS
12:08 12.09.2023.

Tomaševićevo upravljanje procesima u Zagrebu je vožnja bez voznog reda, potpuno obezgavljeno, promašeno i loše. Kada pomisliš da je prošla ekipa bila loša dođe nova garnitura potpuno nesposobna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije