KOŠARKAŠKI DEBAKL

Pojavio se još jedan Tomaševićev video, čak se i Đapić sprda s njim: 'Za ovog sam LeBron James'

Zagreb: Tomašević obilježio završetak radova na dogradnji OŠ Ante Kovačića
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
06.09.2023.
u 22:12

Na društvenim mrežama proširila se snimka Tomaševića kako bezuspješno u nekoliko navrata pokušava zabiti koš, a on se sam na kraju našalio na svoj račun

Ovoga utorka zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević obišao je novoobnovljenu Osnovnu školu Ante Kovačića. Tom prilikom obišao je i sportsku dvoranu pa usputno pokušao pokazati svoje vještine u košarci, no to mu baš i nije pošlo za rukom.

Naime, na društvenim mrežama proširila se snimka Tomaševića kako bezuspješno u nekoliko navrata pokušava zabiti koš. U jednom trenutku je i otkopčao sako, no nakon pet pokušaja je na kraju i odustao i proslijedio loptu.

Molim vas usporedite gradonačelnika Zagreba i mene u doba kad sam ja kao gradonačelnik igrao košarku! Pa ja sam na humanitarnoj utakmici “šiljio trice”! Za ovoga Tomaševića sam LeBron James!😂

Objavljuje Ante ĐapićSrijeda, 6. rujna 2023.

S ovom snimkom našalio se i Ante Đapić, bivši osječki gradonačelnik čija je fotografija s košarke također svojedobno bila objavljena u medijima. 

POVEZANI ČLANCI:

- Molim vas usporedite gradonačelnika Zagreba i  mene u doba kad sam ja kao gradonačelnik igrao košarku! Pa ja sam na humanitarnoj utakmici “šiljio trice”! Za ovoga Tomaševića sam LeBron James! - poručio je Đapić. Na ove šale se Tomašević, čini se, nije naljutio već se i sam našalio na svoj račun.

- Kad će više snowboarding sezona? - poručio je na X-u, bivšem Twitteru, uz fotografiju.

Komentara 5

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:05 07.09.2023.

Čujem da su došli iz NBA u špijunažu, sprema se nemoralna ponuda, kažu rijetko viđen talent.....

PR
prajdali100
23:54 06.09.2023.

Ja sam stvarno mislio da se Tomašević zeza.Ali čovjek je totalni antitalent.Pojma nema,ne samo u košarci...

PA
PavoMarcinko
23:44 06.09.2023.

Zna zabijat samo građanima Zagreba zna se gdje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije