REMEĆENJE JAVNOG REDA I MIRA

VIDEO Pijana braća divljala u centru Zagreba: Policija u velikoj akciji uhitila dvojicu muškaraca

Policijska akcija u Zagrebu
Čitatelj
11.10.2024.
u 08:57

Prema informacijama iz policije, dvije bliske osobe privedene su zbog remećenja javnog reda i mira nakon dojave zabrinutih građana. Neslužbeno doznajemo da je riječ radi o dvojici braće

U večernjim satima u četvrtak u Mandaličinoj ulici Zagrebu odigrala se velika policijska akcija. Prema informacijama iz policije, dvije bliske osobe privedene su zbog remećenja javnog reda i mira nakon dojave zabrinutih građana. Neslužbeno doznajemo da je riječ o dvojici braće.

Policijski službenici stigli su na mjesto događaja nakon što su primili poziv o bučnom sukobu. Privedeni su odvedeni u posebne prostorije policije zbog vidne alkoholiziranosti. Nakon što se otrijezne, bit će podvrgnuti kriminalističkom istraživanju zbog prekršaja remećenja javnog reda i mira, potvrdila nam je zagrebačka policija. 

Nije poznato je li u tom obiteljskom sukobu počinjena i materijalna šteta, no neslužbeno doznajemo da je sinoć u Mandaličinoj ulici bilo vrlo bučno. "Neka žešća akcija, brdo policije", izjavio je ranije jedan od čitatelja za Večernji list, koji je i snimio policijsku intervenciju.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 3

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
09:43 11.10.2024.

CDromi?

TM
trade_mark
10:18 11.10.2024.

vrhunac hrvatske/zagrebačke policije - lov na pijandure. dilere, grafitere, lopove ne hapse, to im je prezahtjevno.

SL
Slinišapajdašlončić
09:51 11.10.2024.

Sekundarne sirovine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije