Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SA ZAGREBAČKIH PROMETNICA

VIDEO Proletio kroz crveno, moglo je doći do teške nesreće: 'Sigurno će pričati na kavi...'

Prometne zgode i nezgode/Facebook
28.06.2024.
u 14:01

Da je crni automobil vozio većom brzinom moglo je doći do strašne prometne nesreće

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode pojavio se videozapis koji je zabilježila kamera na automobilu dok je stajao jer je na semaforu svijetlilo crveno. Sve se dogodilo u Ulici Rudolfa Fizira, u blizini zagrebačkog aerodroma.

Na snimci se tako vidi kako crni automobil ne staje na semafor dok mu crveno svjetlo pokazuje kako mu je prolazak zabranjen. Zanemaruje to pa prolazi raskrižjem, a ispred njega ulijevo skreće drugi automobil. Da je crni automobil vozio većom brzinom moglo je doći do strašne prometne nesreće.

"I još mu ovaj oduzme prednost, sigurno će danas pričati na kavi kako mu je netko uzeo prednost sinoć", jedan je od komentara koji se može vidjeti ispod videozapisa na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, prolazak kroz crveno smatra se jednim od najopasnijih prometnih prekršaja. Važno je poštivati prometna pravila zbog svoje, ali i sigurnosti drugih sudionika.

Ključne riječi

Komentara 1

CO
CommonSense
14:55 28.06.2024.

po ovim kamerama ispada da mi građani radimo posao policije?! Kamere za crveno na križanja a policajcima na cesti fee na naplaćene kazne. mislim da bi i načelnik dežurao tada jer sada ih nema niti kada najave akcije. Zar nijeje super, najave "sutra radimo svoj posao"?! Po tome ispada da ostale dane smo prepušteni sami sebi? Top, posao iz snova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije