PROMO

Vlasnik prvog zero waste restorana u svijetu stiže na Greencajt!

Douglas McMaster
11.04.2024.
u 10:56

On je najinovativiji kuhar u Britaniji, a njegov restoran najetičniji!

Douglas McMaster, ikona održivosti i kreativnosti, osnivač restorana Silo, pokretač promjene, vizionar koji je preokrenuo stoljećima utemeljenu gastronomsku industriju. McMaster je testirao granice konvencionalne kuhinje, otvorio put prema revolucionarnom zero waste pristupu i postao ikona održivosti i kreativnosti.

Otpad za njega nije problem, otpad je prilika za inovaciju i pozitivnu promjenu. A kako voditi restoran bez otpada? Zero waste heroj iz restorana Silo u Londonu predstavit će nam svoju radikalnu viziju hrane bez otpada.

„Koristite lokalno, a kod kuće napravite ono što ne možete pronaći u okolici“, kaže nam Douglas i podsjeća da neuspjeh rađa snagu za inovaciju.

Primjer restorana Silo, koji je postao sinonim za održivost i kreativnost, putovanje je u zero waste revoluciju. Inspirirajte se zero waste filozofijom poznatog pionira održivosti i britanskog chefa, koji svojom nevjerojatnom vizijom pretvara izazov u priliku te uči svijet kako da se okrene prema održivijoj budućnosti.

Možemo li doista iskoristit sve od namirnice?

Osiguraj svoju ulaznicu po Early Bird cijeni do 15.04.

Vidimo se na Greencajtu!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije