KUPANJE NA JARUNU

Voda je izvrsna, plaža čista, ali nedostaje sadržaja: Domaći kupanje na 'zagrebačkom moru' izbjegavaju, ali turisti ga vole

19.08.2024.
u 13:33

Jezero možda više nije prva lokacija Zagrepčanima kad pomisle na kupanje, ali je svakako odredište onih željnih rekreacije, bicikliranja, trčanja, rolanja... ali i šaha.

Ključne riječi

Komentara 10

DA
dallas1974
15:27 19.08.2024.

Točno tako. Nekada sam poslije posla otišao na Jarun na kupanac. Od kad su zabranili promet autom trebao bi po suncu pješačiti 800 m do "moje" plaže. Sa mojih 50 godina to je recept za moždani ili srčani udar. Baš me zanima kako g. Tomašević zamišlja da obitelj sa malom djecom dođe do plaže? Da nosi igračke, putnu škrinju.... Sjećam se da je Jarun nekad imao i Plavu zastavu...

Avatar neugodan
neugodan
15:34 19.08.2024.

Staze za bicikle i rolanje su ionako bile poluprazne. zabranivsi ulaz autima grad je otjerao 90% bivsih posjetioca i osjetno smanjio prihode. Kome je to u interesu ne znam. Lopoca ima milione. Prekrasan ambijent koji samo propada.

Avatar Idler 3
Idler 3
14:48 19.08.2024.

Zabranom ulaska autima smanjen je ionak mali broj kupača, a i lokali malko dalj od ulaza se buju zaprli !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije