'UVIJEK JE OVAKO'

Vozač tramvaja podijelio snimku, mnogi su ljuti: 'Jedna od stvari koja se među prvima uči u autoškoli'

Foto: Facebook/Screenshot
16.10.2024.
u 14:55

Objavio je scenu iz prometa s križanja Šubićeve i Zvonimirove gdje se automobili besramno zaustavljaju nasred tramvajskih tračnica

Česte nesreće dokaz su da vozači nisu dovoljno oprezni, a tanki živci u prometu uzrokuju gubitak fokusa koji može dovesti do fatalnih propusta. Međutim, problem su i vozači koji jednostavno ne mare za sugrađane u prometu niti za prometne propise, pa se tako odlučuju na riskantne manevre kojima ugrožavaju sigurnost sebe i drugih.

Prije nekoliko dana, piše portal Zagreb.info, javio se vozač tramvaja koji na Facebooku vodi stranicu “Treskom po Zagrebu”. Objavio je scenu iz prometa s križanja Šubićeve i Zvonimirove gdje se automobili besramno zaustavljaju nasred tramvajskih tračnica, ostajući u raskrižju dok im je crveno svjetlo i time zaustavivši tramvaj na nekoliko izmjena svjetla.

‘Ništa se ne poduzima’

“Ili uz prekršaj ili nikad…čisto za one koji se ljute kad ne dođemo na vrijeme (i one koji kažu da tramvaj prolazi kroz crveno)”, dodao je u opisu snimke koja je prikupile brojne lajkove i komentare.

VEZANI ČLANCI:

“Svaki dan prolazim tuda u istom smjeru po Zvonimirovoj i uvijek je ovako popodne i ništa se ne poduzima. Danas isto tramvaj čekao dva semafora. Zanimljivo samo ovi iz ovog smjera kao na videu ulaze u raskrižje, ostali ne. Još nisam vidjela policiju ili prometnog redara ili koga god, a svako popodne je isto”, napisala je u komentaru jedna Zagrepčanka.

“Nevjerojatno koja smo mi nacija idiota za volanom... Idiota kojima nije jasno da se u križanje ne ulazi, makar je zeleno, ako iz njega nećeš stići izaći… Jedna od stvari koja se među prvima uči u autoškoli”, netko je napisao u komentaru, upozoravajući da u raskrižje ne bi trebao ući bez da si siguran da ga možeš prijeći, piše Zagreb.info.

GALERIJA Pitali smo umjetnu inteligenciju kako će hrvatski gradovi izgledati za 100 godina. Rezultati su fascinantni
1/13

Komentara 2

TM
trade_mark
16:27 16.10.2024.

mene zanima je li to normalno da se vozač tramvaja tijekom vožnje igra mobitelom? ako je u autu zabranjeno koristiti mob, po kojem je to zakonu dozvoljeno u tramvaju?

JO
JovanC
15:23 16.10.2024.

Poznam osobno ovog vozaca tramvaja, izvanredan covjek, odlican i smiren vozac. Kapa dole do poda. Jako tezak posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije