KOD AVENUE MALLA

Blokirao ZET-ov autobus i uvjeravao vozača da smije parkirati na stajalištu: Putnici izišli na livadi

Facebook Prometne zgode i nezgode
15.10.2024.
u 14:50

"Autobusi bi trebali imati kamere za van i na kraju radnog dana sve u policiju", piše u jednom od komentara ispod objave.

ZET-ovo autobusno stajalište blizu Avenue malla vozač automobila odlučio je iskoristiti za parkiranje pa vozač autobusa nije mogao iskrcati putnike na stanici već ih je morao pustiti na livadi, piše na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode. "Maše, gura glavu kroz prozor, psuje i uvjerava vozače autobusa da on smije stajat na jednom od najprometnijih autobusnih stajališta... I na kraju su ljudi pušteni na livadu", stoji u objavi. 

"Autobusi bi trebali imati kamere za van i na kraju radnog dana sve u policiju", "Gdje je policija?", "Na zapadu je to 2000 do 3000 eura kazne", neki su od 100 komentara ispod objave.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Čobanka
Čobanka
15:12 15.10.2024.

na Zapadu je to 3000 € kazne, jer postoji red, rad i disciplina...na Balkanu Prometni Redari ljenčare i izlaze na teren samo kad netko već pogine u prometu...zato su se razbahatili ti divlji Balkanci koji parkiraju gdje im se prohtije, jer oni koji bi trebali reagirati ne reagiraju

ML
mladaklada
15:19 15.10.2024.

Seljober glumi facu u potrampanom Renaultu dok mu wannabe sponzoruša skoknula u Mall po micelarnu vodu. Zna da u busu nema nikoga tko bi mu za ovo poravnao haubu.

CO
CommonSense
16:52 15.10.2024.

Za početak murja bi trebala dok prolazi reagirati odmah kao češka u Pragu. Naši se voze i prave da to nema veze s njima. Ali svaka riba smrdi od glave. PP Petrova u ZG udaljena je 200 m od Bukovačkee a tamo.svaki dan na bus stanici iste mušterije. Koji to šef PP dopušta da oko njegove postaje je ovakav kaos, a njegovi stoje ispred stanice s kavom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije