PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA

Vozači oprez: Radovi od danas zatvaraju još jednu frekventnu zagrebačku prometnicu, evo detalja

Zagreb: Zbog sanacije kolnika zatvoren je dio Samoborske ceste
Robert Anic/PIXSELL
10.09.2024.
u 07:00

Radovi na Samoborskoj preusmjerit će i autobusnu liniju 119 (Črnomerec - Podsused most) koja će za vrijeme njihova trajanja prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera:

Samoborska cesta, na dijelu od raskrižja s Ulicom Velimira Škorpika do kućnog broja 145, od danas od 8 sati do 18. rujna, zbog uređenja kolnika, bit će zatvorena za sav promet. Obilazni pravac za vrijeme radova bit će:

  • Samoborska cesta – Ulica Josipa Lončara – Ulica Kreše Golika – Samoborska cesta i obratno.

Iz Grada mole sugrađane da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju.

VEZANI ČLANCI: 

Radovi će preusmjeriti i autobusnu liniju 119 (Črnomerec - Podsused most) koja će za vrijeme njihova trajanja prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera: 

  • Črnomerec - redovnom trasom do raskrižja Samoborske ceste i Ulice Jankomir  - (lijevo) Ulica Jankomir  - (kružni tok) Ulica Josipa Lončara - (ravno) Ulica Kreše Golika - (desno) Ulica Velimira Škorpika - (lijevo) Samoborska cesta - Podsused most

Obostrana autobusna stajališta Mokrovićeva i Josipa Lončara, zatim stajalište Jankomir u smjeru Podsused mosta, kao i stajalište Samoborska-Škorpikova u smjeru Črnomerca, neće biti u funkciji. Na izmijenjenom dijelu trase, linija 119 će koristiti postojeća autobusna stajališta.

Komentara 2

TR
Trgovac
07:48 10.09.2024.

Jel mi moze netko objasniti krizanje Loncareva, Samoborska, Dubravica. Upravo su montirali semafore ali sa Loncareve semafora nema. Kako se vozi u krizanju gdje semafor upravlja sa 3 strane, a s jednom ne?

IV
Ico_voljevica
07:24 10.09.2024.

Bravo Tomek,treba ti odmah mandat produžiti na tei,četiri etape bez izbora😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije