KAMO VIKENDOM

Vruće u GAP-u, osvježenje na Medvednici

03.08.2002.
u 00:00

* Ljubitelji kazališta u sastavu Histrionskog ljeta mogu pogledati "Romea i Juliju" ili u atriju Hrvatskog prirodoslovnog muzeja predstavu "Noćas ću..."

Zagrepčanima koji još nisu otišli ili su se upravo vratili s godišnjih odmora noćni izlazak mogao bi se pretvoriti u pravu potragu. Dok neka uobičajena izlazišta zjape prazna, mladi se u najvećem broju okupljaju uz zagrebačku vodu.

- Danas je naš uobičajeni program Blackout Lounge, Hip Hop večer, a u subotu je dugogodišnji Moovin Groovin. Aquarius je od uvijek figurirao kao ljetni klub. Imamo veliku terasu, nalazimo se uz jarunsko jezero i ljudi ovdje ljeti rado dolaze - kaže voditelj Aquariusa, Dean Labor, jednog od onih mjesta gdje ćete i u vrijeme godišnjih odmora sasvim sigurno naći zabavu.

Na Jarunu svakog vikenda zauzeti su plesni podiji kafića St. Tropez i Mali princ kod Velikog jezera. Stotine mladih petkom i subotom privlače i popularne barke uz Savu, Brazil i Sidro, a u GAP danas pozivaju na Music pleasure.

Exotica i Mistique, naziv je tematskih večeri svakog vikenda na Šalati u Exotic baru Papaya, dok se za opuštanje u ranijim večernjim satima "preporučuju" terase na Kaptolu, Indys bara ili Taverne te na špici - u Bogovićevoj.

Ljubitelji kazališta u sklopu Histrionskog ljeta na Opatovini od 21 sat mogu pogledati "Romea i Juliju" ili u atriju Hrvatskog prirodoslovnog muzeja na klupskoj kazališnoj sceni Amadeo predstavu "Noćas ću..." od 21 sat. Za nastavak mirne večeri neki od Zagrepčana biraju i piće u uvijek popularnom Samoboru s mirnim šetnicama i pogledom na rasvijetljene zgrade ili rashlađivanje na jednom od vidikovaca Medvednice s kojih pogled puca na poluprazan Zagreb. (Ma. R.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije