VODIČ KROZ DOGAĐANJA

Zagreb danas: otvorenje podmornice, stripovi u Booksi

Zagreb - Posjetitelji Tehnickog muzeja imali su prigodu razgledati jedan od najatraktivnijih izlozaka podmornicu iz Drugog svjetskog rata P 901 popularno nazvanu Malisan.
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
22.03.2016.
u 15:55

Prijedlog zabavnih i kulturnih događanja u gradu

1.‘‘Brooklyn’’ u Europi

“Brooklyn”, film o Irkinji koja emigrira u Ameriku, nominiran za čak tri Oscara, redatelja Johna Crowleya, prikazuje se danas u velikoj dvorani kina Europe u 17 sati.

2.Booksa ugošćuje Kunca

Stripaš i ilustrator Ninoslav Kunc, čiju je dugoočekivanu zbirku stripova nedavno objavio Stripforum, gostuje večeras u 19 sati na tribini u Booksi, Martićeva 14d.

3.Otvara se podmornica

Od danas do subote u Tehničkom muzeju ‘‘Nikola Tesla’’ posjetiteljima se omogućuje da od 10 do 14 sati razgledaju unutrašnjost podmornice iz Drugog svjetskog rata.

4.“Pashalne slike” u Lisinskom 

Oratorij “Pashalne slike” Anđelka Igreca izvodi se večeras u 20 sati u Lisinskom u sklopu programa Pasionske baštine. Solisti su Dubravka Šeparović Mušović i Dejan Vrbančić. (mn)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije