pitali smo vas

'Zagreb volim zbog gužvi na ulicama i jezerima'

'06.09.2013., Zagreb - Anketa, Zasto volim Zagreb.Natasa Bujanovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
1/5
09.09.2013.
u 09:06

Bundek je odličan za roštiljanje uz društvo, kaže kozmetičarka Nataša Bujanović

Srećko Fadiga (62), umirovljenik

U Zagrebu sam domorodac pa je prigodno i da ga volim. Što god pogledam, kamo god se okrenem, sve mi se sviđa. Uživam u atmosferi kojom odiše i ljudima koji hodaju ulicama.

Ana Bestić (34), ekonomistica

Zagreb volim jer je to grad u kojem sam se rodila, posebno Knežiju u kojoj sam odrasla. Sviđa mi se što je prepun ljudi, a gdje god kreneš, uvijek ćeš naći nekog poznatog.

Igor Martinić (42), komercijalist

Obožavam Siget, gotovo da iz tog kvarta ne izlazim. Tamo sam četrdeset godina, a najviše mi se sviđa što je pun zelenila. Kažu da je to najzelenije naselje u Zagrebu.

Nataša Bujanović (31), kozmetičarka

Zagreb volim zbog gužvi na ulicama. Čak su mi drage i gužve uz zagrebačka jezera, uz koja se šeću oni željni boravka u prirodi. Bundek je odličan za roštiljanje uz društvo, a nema ljepšeg opuštanja od mirne šetnje uz umjetno jezero Jarun.

Ljiljana Šimpović (41), prevoditeljica

Sa sinom Janom volim otići u prirodu, na Sljeme. Malo planinarenja uvijek dobro dođe, a posebna je draž pijenje kave na vrhu planine s pogledom na grad. 

>>Volim Zagreb - Volim zagrebačku riječ kaj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije