TRAŽE BELETRISTIKU, KLASIKE, STRIPOVE...

Zagrebačka bolnica za djecu i mlade traži donacije, a pomoći mogu svi: 'Fali nam knjiga...'

Zagreb: Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež
Robert Anic/PIXSELL
22.10.2024.
u 14:00

Zbog ograničenog kapaciteta prostora knjige zaprimaju sve do 1. studenog, a donacije trebaju zadovoljiti neke uvjete

Odjel za adolescente Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež u Zagrebu prima donacije knjiga s ciljem stvaranja bogatije knjižnice za mlade korisnike. Donirane knjige koristit će se na Odjelu za adolescente u sklopu biblioterapije, provođenja slobodnog vremena i strukturiranih obrazovnih aktivnosti. Mladima u bolnici često je teško doći do ovakvih materijala pa svaka knjiga doprinosi njihovom oporavku i razvoju.

Svi oni koji imaju kući viška beletristike, avanturističkih romana, SF, klasika, suvremene književnosti, stripova, knjiga za mlade na temu mentalnog zdravlja i sve knjige prilagođene adolescentima mogu ih dostaviti osobno na adresu Jankomir 11 ili poštom.  A zbog ograničenog kapaciteta prostora knjige zaprimaju sve do 1. studenog. 

– Još nam fali knjiga prilagođenih za tinejdžere na temu mentalnog zdravlja i drugih "teen" tema. Lektira smo dobili već dovoljno.
Molimo vas da nam ne šaljete knjige koje su pokidane, prljave, pretjerano stare te tematikom neprimjerene djeci i mladima. Hvala Vam na dosadašnjoj podršci i nadamo se nastavku uspješne suradnje – poručili su na Facebook stranici bolnice. 

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije