'BRIGA O SEBI NIJE SLABOST'

Zagrebački studenti dobivaju besplatnu psihološku pomoć: Savjetovalište u Cimermanovoj započelo s radom

Zgrada SEECEL-a u koju će useliti Rektorat Sveučilišta u Zagrebu
Zeljko Hladika/PIXSELL
15.10.2024.
u 13:00

Ovaj projekt omogućuje pružanje ključne podrške kroz individualne i grupne tretmane, edukacije za studente i osoblje sve uz pomoć tima stručnjaka iz područja psihologije i psihijatrije

Nakon dugogodišnje inicijative Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu i diskontinuiranog Odbora za promicanje psihološkog zdravlja, na Sveučilištu u Zagrebu osnovano je psihološko savjetovalište za studente i studentice. Savjetovalište je osnovano od strane Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i mladih Republike Hrvatske, Gradom Zagrebom te Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske.

– Ovaj projekt omogućuje pružanje ključne podrške kroz individualne i grupne tretmane, edukacije za studente i osoblje sve uz pomoć tima stručnjaka iz područja psihologije i psihijatrije. Briga o sebi nije znak slabosti, već ulaganje u vlastiti razvoj i dobrobit. Traženje pomoći hrabar je iskorak i odluka koju nije lako donijeti. U ovom se savjetovalištu nalaze stručnjaci koji su spremni pomoći svim hrabrim kolegama i kolegicama – poručuju iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. 

Savjetovalište se nalazi u zgradi Sveučilišta u Zagrebu, na adresi Ul. Radoslava Cimermana 88, zgrada SEECEL-a na četvrtom katu. Usluge su besplatne i lako dostupne. Studenti i studentice mogu kontaktirati Savjetovalište na telefonski broj 01/4698 100 ili putem e-maila na savjetovaliste@unizg.hr.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije