Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONVERZIJA NA EURO

Zagrepčane neugodno iznenadile nove cijene parkinga, Holding: Sve je u skladu s uputama Ministarstva financija

03.01.2023.
u 22:34

Iz Holdinga tvrde da je sve blagoslovilo nadležno Ministarstvo financija, a za što, kažu, imaju i papir. No, i s papirom i bez njega, naši sugovornici slažu se da je gradska tvrtka izigrala povjerenje građana jer o zaokruživanju cijena nisu izvijestili javnost, štoviše nije bilo ni riječ o konverziji na euro.

Komentara 10

DE
derin
00:46 04.01.2023.

Drugo stvar nevezano, ali još važnije vjerojatno. Koji neki olako viču, neka Vlada našim novcem renovira Zagreb nakon potresa. Prvo Vlada i država nisu odgovorni za potres, drugo ni za činjenicu da većina privatnih starih zgrada u centru bila slabo održavana, treće nakon potresa država je pružila pomoć ugroženima i očistila Grad. Četvrto ono najvažnije da prve procjene su govorile tada da se radi o šteti od čak 11,5 milijardi eura, sad je to još i znatno više. Znači država, tj. mi bi trebali obnavljati privatnu imovinu većinom, koja je vrijedna i koju sutra bi netko mogao prodati po zlato, a država bi vjerojatno otišla u bankrot.

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
08:13 04.01.2023.

Ekipa koja upravlja gradom će svaku priliku iskoristiti da perfidno poveća cijene gradskih usluga i tako pokuša kompenzirati svoju nesposobnost. Veliki dio su već odradili s perfidnim povećanjem cijena odvoza otpada koji novinari nikada neće moći komparirati sa starim cijenama, jer će na računima za odvoz otpada uvijek biti prikazan samo paušalni dio, dok stvaran trošak zbog obvezne kupnje nametnutih (nerazgradivih plastičnih) vrećica nije nigdje iskazan.

SI
siroma
05:30 04.01.2023.

Nije strasno,jucer kava danas parking dobro je ako sam na tome ostane.Bez jednog i drugog se moze..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?