Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije ozlijeđen

Zagrepčani o buktinji u središtu Zagreba: 'Važnije je prvo objaviti na mrežama nego skočiti u pomoć'

Foto: Jakov Sušac
1/23
14.03.2024.
u 14:12

Žalosno da ima toliko negativnih komentara jer nitko od vas nikada nije osjetio kako se gase požari i odrađuju neke intervencije, a kad svima zagusti, i oko najobičnije stvari koju sami možete riješiti, zovete 193 koji će to odraditi umjesto vas. Nemojte biti tako zlobni, istaknula je jedna čitateljica

Na križanju Ulice grada Vukovara i Heinzelove ulice u Zagrebu jučer oko 17:30 zapalio se osobni automobil. U potpunosti je izgorio, a požar su ugasili zagrebački vatrogasci koji su na teren izašli odmah nakon dojave. 

– Oko 17:40 dobili smo dojavu o požaru vozila u pokretu. Vatrogasci su izašli na teren. Nije bilo ozlijeđenih – rekli su iz zagrebačke policije za Večernji list.

Video buktinje objavili smo i na našim društvenim mrežama, a ispod objave ubrzo su se počeli nizati brojni komentari. Dok su se neki raspitivali radi li se o požaru električnog automobila, neki su se osvrnuli na činjenicu da, dok se čekalo vatrogasce, nitko nije priskočio u pomoć. 

Bitno je da su svi uspjeli prvo snimati. U današnje vrijeme svima je bitno stavit sliku na društvene mreže nego skočit u pomoć prije vađenja mobitela – stoji u jednom od komentara. 

No najviše komentara bilo je povezano s intervencijom vatrogasaca. Dok su neki pažnju obratili na tehnike i vrijeme koje je vatrogascima trebalo za gašenje, uglavnom u negativnom kontekstu, većina je stala u njihovu obranu pa ih obasula porukama hvale. 

VEZANI ČLANCI: 

– Žalosno da ima toliko negativnih komentara jer nitko od vas nikada nije osjetio kako se gase požari i odrađuju neke intervencije, a kad svima zagusti, i oko najobičnije stvari koju sami možete riješiti, zovete 193 koji će to odraditi umjesto vas. Nemojte biti tako zlobni – istaknula je jedna čitateljica. 

– Zanimljivo kako smo glup narod, nisam niti mislila da će pojedini pisat da je sreća što nema ozlijeđenih, već ekipa komentira rad vatrogasaca. Rad ljudi koji se u svom poslu nagledaju svega i svačega i na svakakve dojave izlaze na teren. J*** vas lim. Pozdrav za sve vatrogasce – komentirala je druga čitateljica uz emotikon srca. 

1/23

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije