modna špica

Zagrepčanke vole spajati nespojivo, od Hrelića do Zare

ulična moda (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
12.03.2013.
u 19:00

Buduća stomatologinja Jasmina voli ležeran klasični stil odijevanja, a najvažniji komad odjeće joj je zanimljiva majica

Nevena Balažević (21), studentica: Svoj stil odijevanja opisuje sportski elegantnim. Najdraži komad garderobe joj je klasična bijela košulja.

Tina Kovačić (27), studentica: Najdraže joj je kupovati na Hreliću i u second hand dućanima, uz pokoju kombinaciju iz Top Shopa.

Jasmina Stijak (20), studentica: Buduća stomatologinja Jasmina voli ležeran klasični stil odijevanja, a najvažniji komad odjeće joj je zanimljiva majica.

Maja Jagar (27), magistrica književnosti: Voli kombinirati klasičnu odjeću s otkačenijim detaljima, odnosno, kako kaže, spajati nespojivo.

Dina Šimunović (20), studentica: Studentica stomatologije voli alternativni rokerski stil odijevanja, a pravilo joj je “što šarenije, to bolje”.

>>Bilo ljeto ili zima, ove se djevojke vole lijepo odjenuti

Komentara 3

NJ
Noćni jahač
20:31 12.03.2013.

Ufff kaj bi dal za bicikl na četvrtoj fotki.

TO
tonkica
20:28 12.03.2013.

s obzirom da "strucno oko" novinara/fotografa lako je zakljuciti da nas splicanke rasture stilom i dok imaju najzescu migrenu. -.-

JU
justina
22:33 12.03.2013.

Kao da ih je poplava izbacila (osim mlade dame u crvenom, ne znam što je na njoj nespojivo), školski primjer kombinacije za slalom kroz gradsku vrevu)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije