NA TRNJU

Zagrepčanki s vrata strgnuli nakit vrijedan nekoliko tisuća eura, a među osumnjičenim i maloljetnik

Šibenik: Policija kontrolira promet na gradskim ulicama
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
29.08.2024.
u 12:45

Policija javlja kako je maloljetnik, koji se dovodi u vezu s navedenim kaznenim djelom priveden je u prostorije policije na kriminalističko istraživanje te će protiv istog biti podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež

Jučer u jutarnjim satima u Ulici Frana Folnegovića, a troje nepoznatih počinitelja prišlo je 45-godišnjakinji te joj s vrata strgnuli nakit nakon čega su se udaljili. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura. Zagrebačka policija javlja kako je maloljetnik, koji se dovodi u vezu s navedenim kaznenim djelom priveden je u prostorije policije na kriminalističko istraživanje te će protiv istog biti podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.

VEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije