'NEMA VAS SVIJET'

Zagrebački vatrogasci u akciji spasili mladog psa: 'Odmah su stigli, a bome su se i preznojili...'

Vatrogasna postrojba Zagreb/Facebook
29.08.2024.
u 11:11

Posebnu zahvalu i pozdrave šalje Tori, udomljena mješanka stara 1,5 godinu.

Vatrogasna postrojba Zagreb spasila je Tori, udomljenu mješanku koja ima jednu i pol godinu. Sve se dogodilo u noći sa utorka, 20. kolovoza, na srijedu, 21. kolovoza, jer joj je šapa zapela u radijator. 

"Poštovani, želim izraziti zahvalnosti na razumijevanju, pomoći, ljubaznosti, profesionalnosti i strpljivosti dvojice djelatnika (Ivana i Josipa - nadam se da sam dobro zapamtila) Vatrogasne postrojbe Zagreb koji su došli na poziv za pomoć mladom psu kojem je zapela šapa u radijator u noći s utorka 20. 08. na srijedu 21. 08.

Kad je psu zapela šapa u procijepu između dva vijka suprug i sin su pokušavali sve moguće kako bi ju oslobodili, ali kad se pokazalo sve bezuspješno, pozvali smo vatrogasce uz veliki osjećaj nelagode što sa takvom 'sitnicom' smetamo. Vaši djelatnici su nakon što su saslušali o čemu se radi bez pogovora rekli da kreću i došli su rekla bih odmah... i akcija spašavanja je krenula... i bome su se preznojili.... Spasili su psa koji je ostao neozlijeđen njihovim pažljivim rukovanjem. 

VEZANI ČLANCI:

Još jednom od srca zahvaljujem", stoji u objavi na Facebooku uz potpis gospođe Danijele. Nadodala je, na kraju objave, da posebnu zahvalu i pozdrave šalje Tori, udomljena mješanka stara 1,5 godinu.

Objava na društvenim mrežama brzo je skupila brojne reakcije. "Bravo dečki, na vas se jedine u ovoj državi uvijek možemo osloniti", "Nema Vas svijet!", "Sretni smo što vas imamo!"... samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod objave.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije