NA PLATOU BOOGALOOA

Zanimljiva odjeća, dodaci, knjige, ploče... Vrijeme je za posljednji Ful Kul Buvljak prije ljetne stanke

Foto: Robert Mosković
1/5
06.07.2024.
u 08:30

Ful kul buvljak je idealno mjesto za sve ljubitelje raznolikih predmeta koji su spremni na prodaju, zamjenu ili izlaganje.

Nakon vrlo uspješnog prvog dijela sezone 2024., na platou zagrebačkog kluba Boogaloo, na rasporedu je posljednji Ful Kul Buvljak prije ljetne pauze. Za posjetitelje se vrata Ful Kul Buvljaka otvaraju u 10 sati, a kraj je u 17. Ulaz je za posjetitelje besplatan.

Ful Kul Buvljak, naime, slovi za jednog od najvećih, najdugovječnijih i najboljih urbanih buvljaka u gradu, ali i mnogo šire. Održava se jednom mjesečno i predstavlja više od običnog buvljaka, jer osim bogate i raznovrsne ponude, ima svoj jedinstveni stil i stav, te stvara posebnu atmosferu koja privlači posjetitelje ne samo zbog kupovine, već i zbog druženja. Dosadašnji odaziv izlagača na Ful Kul buvljak nadmašio je sva očekivanja organizatora, što je rezultiralo redovitim "sold out" statusom kada su izlagači u pitanju.

Kvaliteta ponude također je na razini najpoznatijih europskih gradova poput Amsterdama, Berlina i Londona, što je uvelike zasluga samih izlagača i organizatora, dugogodišnjih sudionika zagrebačke alternativne scene. Lokacija je atraktivna i pruža sve potrebne sadržaje za uspješan buvljak, a uz dobar shopping, garantirano je i zanimljivo druženje te dobra zabava, što čini Ful Kul Buvljak nezaobilaznim događajem. 

VEZANI ČLANCI:

Na Ful Kul Buvljaku se okuplja mnoštvo zanimljivih izlagača, umjetnika, kolekcionara, posjetitelja, a terasa kluba spremna je za ekipu i druženje uz piće i glazbu koju vrti poznati zagrebački guru alter scene, DJ Tomi Phantasma. Na terasi Caffe Bara Boogaloo se tako može uživati u glazbenim setovima koji obuhvaćaju hitove 80-ih, new wave, post punk, dark, rock, kao i kultne, ali manje poznate pjesme koje se rijetko mogu čuti na radijskim stanicama.

Ful kul buvljak je idealno mjesto za sve ljubitelje raznolikih predmeta koji su spremni na prodaju, zamjenu ili izlaganje. Ako posjedujete kolekcije kul odjeće, obuće, nakita ili drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala, šivaćih mašina ili pak stvarate vlastite dizajne i kreacije, ovu subotu možete se pridružiti na Ful Kul Buvljaku. Uz klasični buvljak, nudi se i poseban prostor u maloj dvorani Boogaloo kluba namijenjen prodaji gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga te ostalih predmeta iz glazbene i filmske memorabilije.

Za one koji još uvijek ne znaju, Boogaloo klub nalazi se u Ulici grada Vukovara na broju 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Što se tiče parkiranja, važno je napomenuti da parkiranje nije dozvoljeno na nogostupu ispred Pučkog sveučilišta, odnosno Boogaloo kluba. Međutim, u blizini postoje gradski parking prostori u Ulici Ivana Lučića, veliki parking ispred Elektrotehničkog fakulteta preko raskrižja, te "divlji parking" na kraju Čazmanske ulice s desne strane, dijagonalno preko puta kluba Route 66.

VIDEO Pljačkaši digli u zrak bankomat u Zagrebu, policija je blokirala benzinsku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije