radovi u brezovici

Započelo još jedno veće asfaltiranje u Zagrebu, radovi će trajati do studenog, ovo su obilazni pravci

ILUSTRACIJA
Jurica Galoic/PIXSELL
12.10.2023.
u 11:01

Podsjetimo, nakon što su u rujnu asfaltirali Aveniju Većeslava Holjevca iz gradske uprave najavili su još zahvata do kraja godine, među kojim i ovaj na Brezovičkoj cesti. Do kraja godine tako su još u planu Čučerska cesta (od Sunekove ulice prema sjeveru), Markuševečka cesta (od Gračanske ceste do ulice Jelenčice) i Malomlačka ulica (od ulice Iver prema jugoistoku).

Dio stanovnika Brezovice od jutros moraju obilaznim putem do posla, škole, doma ili drugog odredišta jer je započelo asfaltiranje kolnika Hudobičke ulice i Brezovičke ceste i to na potezu od Pekarske do Grančarske ulice. Radovi su počeli ovog četvrtka u 8 ujutro, a trajat će do 2. studenog, najavljuju iz Grada.

Taj će potez stoga biti zatvoren za sav promet pa vozači koji onuda prolaze obilazno mogu sljedećom trasom: Brezovička cesta – Pekarska – Zadvorska – Strmec – Mali Grm – Grančarski VI. odvojak i obratno. Zbog radova, obilaznim će trasama i dio ZET-ovih linija.

Autobusne linije 161 (Savski most - Kupinečki Kraljevec - Štrpet) i 162 (Savski most - Ašpergeri) će od danas do nedjelje, 22. listopada prometovati izmijenjenim trasama u oba smjera:  Savski most – redovno do raskrižja Brezovička ceste i Pekarske ulice – (lijevo) Pekarska – (desno) Zadvorska – (ravno) Strmec – (desno) Mali Grm – (desno) Grančarska ulica VI. Odvojak – (lijevo) Grančarska ulica - i dalje uobičajenim trasama do svojih odredišta.

POVEZANI ČLANCI:

Privremeno će biti ukinuta obostrana autobusna stajališta Hudobička 1, Hudobička 36, Grančarska 22, Šolići i Pekarska u smjeru Štrpeta, a istovremeno se uspostavljaju privremena stajališta u Pekarskoj ulici (kod trafostanice), u smjeru Štrpeta, u Zadvorskoj ulici nasuprot k.br. 58F, u smjeru Savkog mosta, u Zadvorskoj ulici nasuprot k.br. 76, u smjeru Savkog mosta, u Grančarskoj ulici VI. Odvojak kod k.br 37, u smjeru Štrpeta i u Grančarskoj ulici prije raskrižja s Grančarskom ul. VI. Odvojak, u smjeru Savkog mosta.

Na izmijenjenom dijelu trase, autobusne linije 161 i 162 koristit će sva usputna autobusna stajališta linije 159 (Savski most – Strmec Odranski). Nastavak je ovo asfaltiranja većih gradskih prometnica. Podsjetimo, nakon što su u rujnu asfaltirali Aveniju Većeslava Holjevca iz gradske uprave najavili su još zahvata do kraja godine, među kojim i ovaj na Brezovičkoj cesti.

Do kraja godine tako su još u planu  Čučerska cesta (od Sunekove ulice prema sjeveru), Markuševečka cesta (od Gračanske ceste do ulice Jelenčice) i Malomlačka ulica (od ulice Iver prema jugoistoku).   

VIDEO U Svetoj Klari započela izgradnja najvećeg gradskog vrtića

Ključne riječi

Komentara 2

ST
stankaborosak79
18:22 12.10.2023.

Barem zavrsite drugu stranu od Gojka Šuška to nece raditi katastrofa

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
12:00 12.10.2023.

Kaj ste delali cijelo ljeto???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije