Skraćene trase

Zbog nestanka struje jutros do Dupca i Žitnjaka vozili autobusi

\'07.01.2011., spremiste tramvaja, okretiste Dubrava, Zagreb - U starom tramvaju broj 4, ceske proizvodnje, djevojcica je tesko opekla ruke nakon sto se uhvatila za rukohvat na sjedalici te je zbog oz
Goran Jakuš/Pixsell
20.08.2013.
u 09:56

Zbog nestanka struje na Žitnjaku tramvajske linije 2, 3 i 13 prometovale su skraćeno do Heinzelove ulice

Jutros je u 8,48 sati na istočnom dijelu grada Zagreba došlo do kvara na srednjenaponskom kabelskom vodu uslijed čega je izvan pogona izašlo 13 trafostanica. Kvar je nastao jer je prilikom radova na jednom gradilištu bager izvođača radova zahvatio i potrgao kabelske vodove. Poremećaji su se dogodili na trafostanici Dubec te i Žitnjak. Bez  električne energije ostali su stanovnici na području Branimirove ulice, Dubrave, dijelova Slavonske i Avenije Vukovar, priopćeno je iz HEP-a.

Zbog nestanka struje tramvajske linije 4, 7, 11 i 12 vozile su skraćenom trasom do nešto prije deset sati otkada se opet prometuje redovno tom trasom. Iz ZET-a su nam javili da su tramvajske linije 2, 3 i 13 svojim redovnim trasama prometovali od 10. 15 sati. Do tada se vozilo smao do Heinzelove, a do Dupca i Žitnjaka putnike su prevozili autobusi.

>>Kvar 'sedmice' na Držićevoj zaustavio tramvajski promet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije