SANIRANJE POSLJEDICA POŽARA

Zbog opasnosti se zatvara dio Cankareve ulice u Zagrebu. Iz Grada šalju apel vozačima: 'Obratite pažnju na učenike'

Zagreb: Ugasen pozar na krovistu zgrade u Cankarevoj
Patrik Macek/PIXSELL
30.09.2024.
u 11:42

Zatvaranje se provodi zbog opasnosti od pada dijelova zgrade na adresi Ivana Cankara 18, zbog posljedica požara koji je zahvatio krovište zgrade.

Zbog sigurnosti pješaka privremeno će biti onemogućeno prometovanje ulicom Ivana Cankara u smjeru sjever-jug od danas u 10 sati pa sve do stvaranja uvjeta za sigurno odvijanje prometa, javljaju iz Grada. Zatvaranje se provodi zbog opasnosti od pada dijelova zgrade na adresi Ivana Cankara 18, zbog posljedica požara koji je zahvatio krovište zgrade. Na gašenju požara u petak je lakše ozlijeđen jedan zgarebački vatrogasac.

Obilazni pravac sjever- jug bit će: • Ilica – Zagrebačka – Prilaz baruna Filipovića –Ulica Ivana Cankara.

– Vozače molimo da obrate pažnju na učenike Osnovne škole Ivana Cankara. Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju – mole iz Grada. 

VEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije