U PONEDJELJAK

Zbog praznika će ZET-ove linije primijenjivati poseban vozni red: Evo kakav će biti raspored polazaka

Zagreb: Dan bez automobila - besplatan javni gradski prijevoz  tramvajima, autobusima i uspinjačom
Patrik Macek/PIXSELL
04.08.2024.
u 08:00

Frekvencija polazaka bit će smanjena u odnosu na radne dane pa iz ZET-a sve korisnike javnog prijevoza mole za razumijevanje

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, sutra će doći će do promjene u tramvajskom i autobusnom prometu u metropoli, javljaju iz ZET-a. Primjenjivati će se, tako, nedjeljni vozni red.

To znači da će raspored polazaka tramvaja i autobusa biti usklađen s onim koji je uobičajen za nedjelje i blagdane, a ne s redovitim radnim danom. Isto tako, tramvajske linije 1, 3 i 8 neće prometovati tijekom cijelog dana.

Frekvencija polazaka bit će smanjena u odnosu na radne dane pa iz ZET-a sve korisnike javnog prijevoza mole za razumijevanje. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar R2D2
R2D2
19:07 04.08.2024.

Javni prijevoz u Zg je bez voznog reda i stalno kao da grad ima dvije trećine manje stanovnika, a od tih se većina vozi automobilima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije