Humanitarni turnir

Zbog Slavena iz Slovenije došla stara ljubav iz kampa

'gorica1_nnn_gra_250610'
''
25.06.2010.
u 17:10

Odbojku na pijesku za Slavena od 25. do 27. lipnja igra 26 ekipa, a skuplja se novac za Slavenovo liječenje

Slaven zavaljen u ležaljci, glasna muzika, bezbrižna ljetna atmosfera vlada uz igralište odbojke na pijesku kod velikogoričke OŠ Eugena Kumičića. Oko Slavena ljepuškaste Slovenke Špela, Karin i Tajda.

Zajedno su provodili duga, sretna ljeta u kampu na Krku. Koja ti je, Slavene, od njih bila djevojka? Nasmijali su se Tajda i Slaven znakovito.

Prema zadovoljnom izrazu lica 24-godišnjeg Zagrepčanina Slavena Škrobota dok promatra odbojkaške mečeve ne može se zaključiti kakva mu se nesreća dogodila prošlo ljeto.

Skakao je u more na Krku, prijatelj je izronio i Slaven se zaletio u njega. Ostao je oduzet od vrata naniže, samo ruke može malo pomicati.

– Slavenu treba 15 tisuća kuna mjesečno za terapiju. Na ovom turniru, koji se održava od 25. do 27. lipnja, sudjeluje 26 ekipa, a novac prikupljamo za njega – kaže Domagoj Oštrić, predsjednik OK Gorica, u kojemu je i Slaven igrao. Zadivljuje ga, kaže, slavenovo konstantno dobro raspoloženje i snaga duha.

 - Moram se pomiriti sa stanjem kakvo je. Nije mi svejedno gledati prijatelje kako igraju odbojku, i ja bi rado zaigrao, ali drago mi je da je ovoliko prijatelja tu radi mene - kaže Slaven.

Pomoći mu možete uplatom na račun Zagrebačke banke 2360000-3112926843.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije