LJETNI RADOVI

ZET: Od sutra se ukida se stajalište u Novom Zagrebu, izmjene i na liniji iz Sesveta

Na zagrebačkim ulicama znatno veći broj ZET-ovih vozila oslikanih reklamama
Patrik Macek/PIXSELL
19.07.2022.
u 14:20

Ljeto je i radovi u gradu su u punom jeku stoga iz gradskog prijevoznika imaju važne obavijesti.

Tramvajsko stajalište Velesajam u oba smjera, bit će izvan funkcije od srijede, 20. srpnja u 7 sati do završetka radova na izgradnji dizala,  koji se očekuju za dva mjeseca.

Autobusna linija 274 (Dubec – Sesvete – Laktec) prometovat će djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera od srijede, 20. srpnja u 9 sati do završetka radova na magistralnom cjevovodu u Ulici slobode:

  • Dubec – redovnom trasom do raskrižja Ulice slobode i Ulice Vinka Kindera – (desno) Ulica Vinka Kindera – (lijevo) Bojničićeva ulica – Ulica slobode – i u nastavku uobičajenom trasom prema Laktecu

Privremeno će biti ukinuto obostrano autobusno stajalište Drenčec, a istovremeno se uspostavlja obostrano stajalište u Ulici Vinka Kindera, u zoni raskrižja Ulice slobode i Ulice Vinka Kindera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije