zbog radova

ZET-ova linija s Črnomerca mijenja trasu od danas pa sve do 1. prosinca, provjerite kamo vozi

Zagreb: Reportaža o autobusnim linijama čiji je vozni red prorijeđen
Slavko Midzor/PIXSELL
17.10.2023.
u 18:04

Na izmijenjenom dijelu trase autobus linije 177 koristiti će sva usputna stajališta.

Zbog sanacije mosta u zoni raskrižja Podgorske i Potočne ulice, od danas do 1. prosinca u 17 sati, autobusna linija 177 (Črnomerec - Poljanica - Gornja Bistra) će prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera:

  • Črnomerec – redovnom trasom do Podgorske ulice – (lijevo) Potočna ulica – (desno) Bistranska ulica – i u nastavku uobičajenom trasom do Gornje Bistre

Za vrijeme radova neće se koristiti obostrana stajališta Brezaki, Kod Ileniča i stajalište Poljanice-Zeleni brijeg u smjeru Gornje Bistre, a istovremeno će biti uspostavljeno autobusno stajalište Poljanice-Zeleni brijeg“ na Potočnoj ulici, preko puta kućnog broja 56.

Foto: ZET

Na izmijenjenom dijelu trase autobus linije 177 koristiti će sva usputna stajališta.

VIDEO Teška prometna nesreća u Zagrebu, sudjelovali auto i ZET-ov bus: 'Bilo je dvoje mladih...'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije