Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
green river se vratio

Znamo gdje je najbolji ljetni party u Zagrebu, Kuzma & Shaka Zulu večeras će zapaliti atmosferu na Savi

FACEBOOK
12.08.2023.
u 15:21

Osim odlične glazbe, zagrebački Green River festival za vikend od 11. do 13. kolovoza, također organizira i druge aktivnosti.

Iako je prije točno tjedan dana stanje bilo dramatično i na mjestu festivalske pozornice tekla je bujica duboka više od četiri metra, već ovog vikenda sve je ponovno spremno za odličan provod. Ekipu Green River festivala, jedinog ljetnog događanja na Savi, niti poplava nije spriječila da u vruće ljetne dane ponude dobar provod.

Festival traje do 1. listopada, a ovog vikenda donosi bogat program. Ako još ne znate kamo biste večeras na pozornici ispod Hendrixovog mosta od 21 sat očekuje vas koncert Kuzme & Shaka Zulua.

Koncertno-glazbena atrakcija i neprikosnoveni “majstori s mora”, priredit će tako genijalnu feštu. Rasplesat će vas i prenijeti pravu morsku atmosferu na našu plažu na Savi, ističu organizatori.

Osim odlične glazbe, zagrebački Green River festival za vikend od 11. do 13. kolovoza, također organizira i druge aktivnosti. A one su radionica makrame privjesaka, turnir u Beli, društvena igra Nisam za baciti uz razne nagrade…

Ulaz na sva događanja zagrebačke špice na rijeci Savi je besplatan! Više informacija o ovom zagrebačkom ljetnom festivalu doznajte na službenoj Facebook stranici.

VIDEO Prošlog vikenda bili su pod vodom, ali sada se vraćaju!

Komentara 1

MA
malaliba
19:26 12.08.2023.

Na Savi u blatu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije