18.09.2012. u 12:00

Stjepan Fiolić, mesarska uzdanica HDZ-a, mogao bi tužiti Ivu Sanadera zbog bullyinga

Jadranka Kosor, bivša premijerka, izazvala je pomutnju dolaskom u svečanu ložu na susret Majoli – Ivanišević u sklopu Vinkovačkih jeseni. U loži sjedila je gotovo sama, piše Jutarnji, jer su je lokalni HDZ-ovci zaobišli u širokom luku zabrinuti kako bi na zajedničku fotografiju iz VIP-lože reagirao Tomislav Karamarko. Pomutnju je Kosor izazvala u Vinkovcima i prije godinu i pol dana na otvaranju novog bazena. Tada je gradonačelnik Vinkovaca vidjevši Jadranku Kosor – odjeven skočio u bazen!

Fiolić zbog Sanadera umalo kasnio sinu na vjenčanje

Stjepan Fiolić, mesarska uzdanica HDZ-a, mogao bi tužiti Ivu Sanadera zbog bullyinga, jer je u iskazu USKOK-u ispričao brojne detalje koji svjedoče o suptilnom zlostavljanju. Fiolić je pedesetak puta morao priređivati gozbe za Sanaderovo društvo, jednom je ostao bez cjelokupne ušteđevine od 2,5 milijuna eura, a zbog bivšeg premijera umalo je zakasnio i na vjenčanje sina Marija. Bogati mesar ponizno je ispunjavao Sanaderove želje od nabave mesa, košnje trave(!) do skrivanja slika i odijela. Od daljnjeg bullyinga spasila ga je supruga zaprijetivši mu razvodom ako nakon svega plati i Sanaderove odvjetnike. Mora Štef nečim platiti i svoje odvjetnike.

Kerum obogatio skromni rječnik novom poštapalicom

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, novi šovinistički ispad na HTV-u obogatio je i novom poštapalicom. U 60 minuta služeći se svojim jadničkavim vokabularom, čak je 86 puta rekao \"ovaj\", izbrojali su u Slobodnoj.

Još jedan neinformirani predsjednik na čelu HDZ-a

Zvonimir Golem, bivši predsjednik zagrebačkoga HDZ-a, otvoreno je progovorio novinarima zašto je prije desetak dana maknut s funkcije. Pritom je za svoju političku degradaciju optužio Milijana Brkića, glavnog tajnika stranke, a predsjednika je praktično abolirao s objašnjenjem da Karamarko nije imao pravu sliku situacije. Povijest se očito ponavlja, još jednom se na čelu stranke našao loše informirani predsjednik. Možeš misliti.

Komentara 6

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
13:16 18.09.2012.

A, kada se samo sjetim, još prije 2 godine svi smo joj pljeskali, u ritmu muzike za Ples. Tko nije pljeskao ,bio je nagrađen nogom u Dupe , i letom iz HDZa

TO
Toni50
14:26 18.09.2012.

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, , U 60 minuta služeći se svojim jadničkavim vokabularom, čak je 86 puta rekao "ovaj", izbrojali su u Slobodnoj. Dobro to je istina da je sirovina ali se nije prezentirao kao kukavica i onaj koji podilazii i uvlači se u dupe samo radi ugleda i položaja kao što to čini večina - i novinara !

Avatar nekakav
nekakav
21:59 18.09.2012.

jeste smiješni! možda budete pokušali izborjati kolko je uvredljivih riječi izrekao danas milanović u saboru.. niti jedan premijer nije u svojem trećem dolasku u parlament na ribanje tolko vrijeđao zastupnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?