Trsju sve što treba tokom cijele godine, a oblizeki i vrhunsko vince gostima, to je formula Borisa Vugleca, jednoga od naših začetnika povezivanja vinogradarstva i podrumarstva s atraktivnim turističkim sadržajima u zaokruženu cjelinu.
Danas ta atraktivna destinacija s podrumom čak i za pjenušce, ponad silnih hektara trsja i autohtonim drvenim kućama kao apartmanima, te sportskim terenima, sve je što je vezano za kulturu vina jeda jedinstveni bogati paket.
Tako je bilo i u subotu usprkos susnježici kojoj su se veseli Primorci i Istrani ili kombinacijama deserta sa stavkama iz vinske karte što su iskušavale buduće zagrebačke arhitektice.
>> Kobasicama se trsje časti, a vinčekom Vinko slavi
Vuglec breg je prekrasna destinacija za izlet i za fešte. No nakon par dolazaka, malo smeta u stvari vrlo skromna gastronomska ponuda koja se u principu sastoji od samo 4-5 , mora se priznati izvrsno pripremljenih zagorskih jela, no kolikoo god ukusna bila dojadi svaki put jesti puru, patku ,racu ili teletinu ispod peke, štrukle jer na to se ponuda uglavnom svodi!!! To je mene i moju familiju prije nekog vremena ponukalo da počnemo istraživati i obilaziti i druge gastronomske ponude po Zagorju i moram reci da smo bili u puno krasnih obiteljskih gospodarstava, podruma, restorana, da smo iznenađeni koliko ih u stvari u Zagorju ima. Moram ustvrditi da su puno puno jeftiniji od Vuglec brega!! Ovo nije losa reklama ili kritika za Vuglec koji i dalje volimo i koji ćemo opet posjetiti uz nadu da ce malo popuniti gastronomsku ponudu uz umjerenije cijene sto se odnosi i na njihova izvrsna vina iz vlastite proizvodnje, pogotovo radi toga malo preskupa!!!!