Proširenje obitelji

Najpoznatiji hollywoodski par usvojio još jedno dijete?

brad pitt
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/4
09.02.2015.
u 17:15

Ako se glasine pokažu istinitima, Angelini i Bradu maleni Sirijac biti će četvrto usvojeno dijete

Angelina Jolie i Brad Pitt nedavno su navodno zaželjeli dobrodošlicu još jednom posvojenom dječaku, piše magazin Closer.

Riječ je o dvogodišnjaku iz Sirije imena Moussa kojeg su supružnici Jolie-Pitt spasili iz izbjegličkog kampa u Turskoj. Malenog Moussu Angelina je upoznala radeći kao ambasadorica UN-a za izbjeglice. Ljubav između njih dvoje rodila se na prvi pogled.  

– Angelina je čula za njega i to ju je uznemirilo te je zaplakala. Kad ju je Moussa vidio uplakano, snažno ju je zagrlio i bio je to vrlo dirljiv trenutak nakon kojeg su se svi smijali. Ona ga je nježno poljubila i od tada su postali nerazdvojni – otkrio je izvor za Closer.

Opsežne provjere pokazale su da je mališan bio siroče u trenutku kada je glumica pokrenula postupak posvojenja. Slavni par još nije ni potvrdio ni demantirao glasine o posvojenju, no ako se glasine pokažu istinitima, novom članu obitelji zasigurno će se razveseliti njihova ostala djeca. Maleni Moussa Angelini i Bradu bit će sedmo dijete. Slavni par Jolie-Pitt već ima troje posvojene djece Madoxa, Paxa i Zaharu te troje biološke djece– Shilloh i blizance Vivienne i Knoxa.

>>Angelina priznala: 'Prije svadbe u Francuskoj vjenčali smo se u Kaliforniji'

>>Angelina Jolie i Brad Pitt srest će se s Papom Franjom

Komentara 12

4M
4mazge
17:37 09.02.2015.

Drago mi je kad siroče nađe dom! Svaka čast

OP
openheimer2
18:14 09.02.2015.

ne nego je mali porijeklom bosanac zna se legenda o bosancima

IV
IvaHorvath
19:56 09.02.2015.

Ovo dvoje ljudi su, jednostavno, divni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije