UPLAKANA ZEČICA

Holly Madison tužna zbog zaruka bivšeg dečka Hugha Hefnera

holly
Foto: Pixsell
1/3
06.01.2011.
u 22:20

31-godišnja Holly priznala je da je ostala vrlo iznenađena kada je čula da se njezin bivši zaručio naročito zbog toga jer je, dok je s njom bio u vezi, odbijao oženiti se.

Dok su šefu Playboya Hughu Hefneru sa svih strana stizale čestitke zbog zaruka sa šezdeset godina mlađom Crystal Harris, njegova bivša djevojka Holly Madison je tugovala.

Naime, 31-godišnja Holly priznala je da je ostala vrlo iznenađena kada je čula da se njezin bivši zaručio naročito zbog toga jer je, dok je s njom bio u vezi, odbijao oženiti se. Zbog toga je u listopadu 2008. i prekinula njihovu sedmogodišnju romansu.

- Ne mogu reći što točno osjećam jer su mi emocije trenutno jako pomiješane. Nisam mu željela javno čestitati jer sam mislila da će me tako svi prozreti – rekla je Playboyeva zečica za E! Online.

Umjesto toga, otkrila je Holly, otišla je sretnom paru osobno čestitati. Njezin posjet pratile su i kamere njezinog reality showa Holly's World.

- Atmosfera je bila prilično neugodna. Samo sam željela iznijeti svoje osjećaje i razgovarati s njime. Drago mi je sam bila iskrena prema njemu – kaže Holly te dodaje kako joj nije bila namjera s probuditi stare strasti jer je sretno zaljubljena u gitarista Jacka Barakata.

Komentara 4

Avatar Gustav
Gustav
01:52 07.01.2011.

Tako zgodna a u glavi zrno graška ! :-)

Avatar blackula9
blackula9
23:25 06.01.2011.

holly, to je lešina od 84 god, kak ti se da..pa pogledaj se, lijepa si cura..

IV
ivicas
09:06 07.01.2011.

mogla bi nesto savjetovati severini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije