sumnjaju da će se izvući

Lamaru Odomu pronađen i kokain u krvi, Kardashianovi se opraštaju od njega

lamar odom, khloe kardashian
Foto: PA/Pixsell
1/6
15.10.2015.
u 07:55

Odomu (35) je pozlilo u bordelu u Nevadi gdje je često dolazio zabavljati se s djevojkama, a ovoga puta bio je ondje od subote

Obitelj Kardashian oprašta se s poznatim košarkašom Lamarom Odomom koji je nakon što se predozirao kokainom i tabletama za potenciju te pao u komu i sumnja se da će se probuditi.

Odomu (35) je pozlilo u bordelu u Nevadi kamo je često dolazio zabavljati se s djevojkama, a ovoga puta bio je ondje od subote. Iako se prvo sumnjalo kako je u komu pao zbog kombinacije tableta za potenciju i alkohola, a u njegovu tijelu pronađen je i kokain, potvrdili su Odomovi liječnici. Osim konzumiranja kokaina, bivša NBA zvijezda popila je čak 10 tableta za potenciju.

– Kardashianovi su poprilično sigurno da je to oproštaj, ali se mole za čudo – rekao je izbor blizak obitelji.

Iako su papire za rastavu braka potpisali još u srpnju, Khloe Kardashian i Lamar Odom i dalje su službeno u braku jer njihov zahtjev nije došao do suda koji ih je trebao razvesti. Stoga sve medicinske odluke o Lamarovu liječenju donosi njegova zakonita supruga.

– Lamar nikada nije napisao oporuku pa Khloe donosi sve odluke za njega. Pod velikim je stresom, izgubljena je – kazao je obiteljski prijatelj.

Odom je u bolnici imao nekoliko srčanih udara i organi su mu počeli otkazivati pa se sumnja kako će preživjeti.

>> Slavni košarkaš bori se za život nakon što je pao u nesvijest u bordelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije