pravi potez

Carski potez Prlje iz Leta 3! Njegove obožavatelje nećete dirati!

let 3
Foto: Screenshot
21.05.2015.
u 08:25

Tako je na nedavnom koncertu održanom na Danima Zapruđa, Zoran Prodanović Prlja intervenirao vidjevši da zaštitari odvlače djevojku iz prvih redova

Dečki iz Leta 3 pokazali su koliko cijene svoje obožavatelje. Čak toliko da su spremni i "osloboditi ih" od čvrste zaštitarske ruke.

Tako je na nedavnom koncertu održanom na Danima Zapruđa, Zoran Prodanović Prlja intervenirao vidjevši da zaštitari odvlače djevojku iz prvih redova. Umjesto da je izbace s koncerta, djevojka je završila sa svojim omiljenim bendom na pozornici.

Dok su je zaštitari ispraćivali s koncerta, Prlja je sišao s pozornice i odvukao djevojku sa sobom. Ona se popela i sretno zaplesala s glazbenicima, a potom zagrlila Prlju i vratila se među publiku.

>>Riječka filharmonija i riječki rokeri

Komentara 1

ST
Stjef
08:44 21.05.2015.

Nisu 10 godina napravili poštenu pjesmu pa i na ovakve namještene fore privlače pažnju. Valjda su skužili da su čepovi u guzicama, nakurnjaci i pi*karanje kojima su do sad dolazili u medije već pomalo isfurani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije