MODNI MAČAK

Marko Grubnić progovorio o navodno photoshopiranim fotkama

modni mačak
Foto: Screenshot Instagram
18.01.2016.
u 18:11

Grubnić je citirao i narodnjačku megahit-zvijezdu Jelenu Karleušu

Marko Grubnić, stilist poznat i po nadimku Modni mačak, u posljednje vrijeme našao se na udaru kritika zbog fotografija koje objavljuje na Instagramu. Na snimkama se vidi kako Grubnić uživa u Parizu, New Yorku ili Londonu, no kritičari tvrde da on zapravo nije bio u tim gradovima, već se jednostavno uz pomoć Photoshopa ubacio na postojeće fotografije.

Nedavno se javio i fotograf i bloger iz Bratislave Miroslav Petrasko, koji tvrdi da mu je Grubnić ukrao jednu od fotografija, svima rekao da je njezin autor i digitalno je unakazio.

Modni mačak nakon salve kritika svoj je profil na Instagramu zaključao, a sada se i oglasio. Tvrdi da nije riječ o Photoshopu, već samo o filterima zbog kojih fotografije izgledaju nerealistično. Pritom je citirao i narodnjačku megahit-zvijezdu Jelenu Karleušu.

"Ljudi ne kuže da se ja nikada ne slikam mobitelima, već isključivo profi aparatima, zatim sliku nabrijavam u profi filterima, jer volim i želim da mi profil izgleda kao slikovnica... To je moj stil, možda pretjeram, ali kako Jelena Karleuša kaže, "ja volim, volim da preteram... Ne zameri...", objavio je Grubnić na Twitteru.

"Još će ispasti da ja ustvari imam doma ženu i troje djece, i da mi žena ustvari podgrijava sarmu upravo", napisao je Grubnić, dodajući da ga nije briga, da voli život i uživa u njemu.

>> Marko Grubnić fotošopirao i krao fotke egzotičnih destinacija pa ih objavljivao na svom profilu

Komentara 12

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:44 18.01.2016.

kužiš ne, ja se slikam samo profi aparatima , a ne na mobitelima, red Zokija, red, Srba, red modnih mačaka...

Avatar Kaiser_Soze
Kaiser_Soze
19:55 18.01.2016.

...psihodelično-narcisoidni plagijator iz aftermarketa

HR
Hrabraja
18:19 18.01.2016.

Koji jadnik, ustvari ga žalim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije