Seksi Raquel

Možete li vjerovati da je nedavno rodila? Supruga Ivana Rakitića izgleda nevjerojatno u bikiniju

rakitić
Foto: Instagram
1/7
13.07.2016.
u 10:46

Fotografija snimljena tijekom odmora Rakitićevih u Hrvatskoj u kratko vrijeme prikupila je mnoštvo komplimenata oduševljenih obožavatelja

Supruga Ivana Rakitića prije nešto više od dva mjeseca na svijet je donijela drugo dijete, a da trudnoća nije ostavila traga na njenoj liniji lijepa Raquel pokazala je na svom Instagramu. Atraktivna Španjolka pozirala je u minijaturnom badiću i pokazala svoju zavidnu liniju.

Fotografija snimljena tijekom odmora Rakitićevih u Hrvatskoj u kratko vrijeme prikupila je mnoštvo komplimenata oduševljenih obožavatelja.

 

summer2016🌞

Fotografiju objavljuje Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Oduševljenje svojom suprugom ne krije ni naš nogometni reprezentativac i igrač Barcelone koji se svojom boljom polovicom, ali i preslatkim kćerima Altheom i Adarom često hvali na društvenim mrežama. 

Par se upoznao 2011. godine u Sevilli gdje je Raquel radila u kafiću u blizini hotela u kojem je Rakitić živio nekoliko mjeseci. Svoju ljubav ozakonili su 2013. godine, a dvije godine nakon građanskog vjenčanja Ivan je svoju Raquel odveo i pred oltar. Kruna njihove dosadašnje ljubavi su dvije djevojčice -  trogodišnja Althea i dvomjesečna Adara.

>>Rakitići zanemarili huligane: Ovako uživaju na Jadranu

Komentara 7

TA
tanja5x
11:32 13.07.2016.

koje dijareje??? pa ovi iskaču svaki dan sa svojim dosadnim slikama ....bojim se više otvoriti bilo koji portal

MA
markabecarina
11:38 13.07.2016.

Moj Ivane pobratime mio................! E da sam ja pun para, brak bi mi bio "tika-taka-tika-taka i tika-taka". Dokle god je para burgija sve buši, sve je "OK"!!!!!!!!!!!!!! Sretno Ivane, pobratime mio!!!!!!!!!!

RE
rem
12:10 15.07.2016.

Konobarenje je zamijenila naslikavanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije