a koga onda ljubi?

Novinarke otkrile: Nismo u vezi s Cristianom Ronaldom!

Vanessa Huppenkothen
Foto: Instagram
1/3
07.03.2015.
u 14:34

Nakon što su jučer svi mediji pisali kako je Cristiano u vezi s meksičkom novinarkom Vanessom Huppenkothen, ona je na svom Twitter profilu napisala kratko "Nemam zadovoljstvo upoznavati dotičnog gospodina"

Otkad je prekinuo s manekenkom Irinom Shayk, Cristiano Ronaldo stalo se povezuje s drugim djevojkama. Prema glasinama, od prekida ih je već promijenio nekoliko. No, kako se čini, Ronaldo je ipak još uvijek sam.

Naime, prvo ga se povezivalo s španjolskom novinarkom Luciom Villaion nakon čega je ona izjavila kako nije u vezi s poznatim nogometašem.

– S Ronaldom se dobro slažem baš kao i sa svim ostalim ljudima s kojima radim. Divim mu se kao nogometašu. Kao osoba je potpuno normalan – rekla je Lucia na konferenciji za medije Formule 1.

A nakon što su jučer svi mediji pisali kako je Cristiano ipak u vezi s meksičkom novinarkom Vanessom Huppenkothen, ona je na svom Twitter profilu napisala kratko "Nemam zadovoljstvo upoznavati dotičnog gospodina".

Sudeći po tome, Ronaldo ne ljubi niti jednu novinarku. Zasad.

>> Irina Shayk je prošlost, ovo je nova djevojka Cristiana Ronalda

Komentara 3

HR
hrxxx111
18:20 07.03.2015.

mozda ljubi novinara

Avatar ucjena
ucjena
15:36 07.03.2015.

mani, mani, mani, mani trebam ja, a ostalo je stvar trenutne situacije:))))))))))))))))))))

Avatar @promatrač
@promatrač
17:46 07.03.2015.

Pa bili su u vezi pola sata. Bolje išta nego ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije