izgubio kontrolu

Prijatelji ga mole da se prijavi na liječenje zbog kockanja

ben affleck
Foto: DGRF/Press Association/PIXSELL
1/5
29.05.2014.
u 22:31

Affleck je 2001. godine već prošao kratkotrajno liječenje. Sada oni najbliži njemu, smatraju kako glumac pod hitno mora na liječenje

Učestalo kockanje Bena Afflecka izazvalo je zabrinutost među prijateljima hollywoodskog glumca, koji žele da se Affleck prijavi na liječenje.

- Za Bena nikad nije bila stvar u novcu, već adrenalin i uzbuđenje zbog dobitka. On jednostavno mrzi gubiti - rekao je izvor blizak glumcu.

Affleck je 2001. godine već prošao kratkotrajno liječenje. Sada oni najbliži njemu, smatraju kako glumac pod hitno mora na liječenje jer je kockanje preuzelo kontrolu nad njegovim životom.

- Ben potpuno negira sve. Tvrdi da ima kontrolu, govoreći da nema veze ako gubi jer vrijedi 70 milijuna dolara. Njegov stav je da uživa u kockanju, ali neće zbog toga izgubiti kuću. Očajnički treba pomoć - dodao je izvor.

>>Svađaju se zbog njegova kockanja nakon što je izbačen iz kasina

Foto: Reuters/ PIXSELL

Reuters/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije