Ljetna poslastica

Snoop Dog ponovno u Hrvatskoj, otvorit će hip hop festival na Zrću

snoop dog
07.03.2013.
u 19:00

Veliku medijsku pompu izazvao je prošle godine kada je na binu uz svog kolegu Dr. Drea kroz hologram oživio lik preminule rap legende 2Pac-a.

Američki reper i zaljubljenik u Hrvatsku Snoop Dog 10. srpnja otvorit će hip hop festival “Fresh Island” na Zrću na otoku Pagu. Snoop, koji je veliki nogometni fan i kolekcionar dresova, u svojoj bogatoj kolekciji čuva i hrvatski dres u kojemu će najvjerojatnije i nastupiti na pod zvjezdanim nebom i tik uz more u klubu Papaya. Dres s brojem devet i svojim imenom glazbenik koji je prodao više od trideset milijuna albuma dobio je na zagrebačkom koncertu 2008. godine. Dar hrvatskih obožavatelja može se vidjeti i u spotu za pjesmu “That good”, koji je sniman u reperovoj kući, a dres je izvješen na zidu u radnoj sobi. Snoop Dog uskoro će izdati novi album i dokumentarni film pod zajedničkim naslovom “Reincarnated”. Veliku medijsku pompu izazvao je prošle godine kada je na binu uz svog kolegu Dr. Drea kroz hologram oživio lik preminule rap legende 2Pac-a.

Ulaznice za Snoopov ljetni spektakl na Zrću moći će se kupiti po cijeni od 345 kuna na službenim stranicama festivala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije