bizarno!

Sofiju Vergaru tužio bivši dečko jer želi djecu s njom!

'Sofia Vergara and boyfriend Nick Loeb poses in the press room during the 63rd Annual Primetime Emmy Awards held at Nokia Theatre L.A. in Los Angeles, California, USA. Photo: Press Association/Pixsell
Foto: 'Vince FloresPress Association/Pi'
1/4
16.04.2015.
u 17:28

Poduzetnik je bivšu djevojku već i tužio jer ona želi uništiti oplođena jajašca koja su stvorili dok su još bili u vezi

Nick Loeb želi imati dijete sa svojom bivšom djevojkom, glumicom Sofijom Vergarom.

Poduzetnik je bivšu djevojku već i tužio jer ona želi uništiti oplođena jajašca koja su stvorili dok su još bili u vezi. Tada su planirali dobiti dijete in vitro oplodnjom. Optužbu je podnio pod pseudonimom, a tvrdi da su Sofia i on potpisali ugovor kojim su dogovorili da će imati djecu. Kazao je i kako glumica nema pravo uništiti jajašca jer se obje strane nisu složile pismenim putem. Nick u tužbi navodi i da ga je Sofia fizički i psihički zlostavljala te nazivala bezvrijednim.

Navodno ga je dvaput udarila u lice te mu bacila mobitel u glavu. Vergara je sve odlučno negirala i obećala borbu s njegovim odvjetnicima.

– Sofia nikad nije bila nasilna prema Nicku, to se jednostavno nije dogodilo. Često su se svađali i zbog toga su i prekinuli – rekao je izvor blizak glumici. Izvor je dodao i kako Nick očito želi biti dio njenog života i danas, kada je zaručena za drugog čovjeka.

>>Sofia Vergara i Jennifer Aniston zablistale u haljinama dubokog dekoltea

>>Sofia Vergara nakon svadbe planira i dijete, ali ne želi roditi

Komentara 1

RI
rikavac
20:49 16.04.2015.

i ja bi zelio sa njom imat djecu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije