mlada pjevačica u šoku

Velika tuga u obitelji Taylor Swift

Taylor Swift
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
10.04.2015.
u 07:40

Ipak, sve to sada je u drugom planu jer je mlada pjevačica saznala iznimno tužnu vijesti. Naime, njezinoj majci Andreji Swift dijagnosticiran je karcinom

Taylor Swift trenutačno je jedna od najuspješnijih mladih glazbenica, a odnedavno je sretna i u ljubavi s Calvinom Harrisom.

Ipak, sve to sada je u drugom planu jer je mlada pjevačica saznala iznimno tužnu vijesti. Naime, njezinoj majci Andreji Swift dijagnosticiran je karcinom. - Moram vam reći jednu tužnu vijest. Mojoj majci je dijagnosticiran rak. Njezina je želja bila da vam to kažem, ali bih voljela detalje oko njezina stanja i liječenja zadržati u privatnosti - napisala je Taylor na svom Tumblru.

Taylor i njezin brat Austin već neko vrijeme nagovaraju majku da napravi sistematski pregled. Iako su rezultati tada bili dobri, prije nekoliko mjeseci stanje se dramatično promijenilo.

>>Taylor Swift ljubi slavnog DJ-a?

>>Hoće li i o njemu napisati pjesmu? Taylor Swift ima novu simpatiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije