Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZA REAKCIJA

Promijenjen sudac jadranskog derbija: Elitni arbitar otpao zbog ozljede, evo tko će ga zamijeniti

Atletico Madrid U19 v Salzburg U19 - UEFA Youth League - Semi Final - Colovray Sports Centre
Jonathan Moscrop/PRESS ASSOCIATI
05.04.2024.
u 13:28

Kovacs koji je prvotno bio delegiran od strane HNS-a i Uefe za utakmicu na Rujevici, kako doznaje HRT, ozlijedio se dva dana prije susreta

Dogodila se promjena u sudačkoj postavi za nadolazeći jadranski derbi Rijeke i Hajduka koji će se u nedjelju od 19.30 sati odigrati na Rujevici. Naime, rumunjski sudac Istvan Kovacs neće biti glavni dijelitelj pravde na tom dvoboju nego će ga zamijeniti sunarodnjak Horatiu Fesnic, javlja HRT.

Kovacs koji je prvotno bio delegiran od strane HNS-a i Uefe za utakmicu na Rujevici, kako doznaje HRT, ozlijedio se dva dana prije susreta. Stoga su nadležni bili primorani reagirati i na vrijeme pozvati njegovu zamjenu. Inače, tridesetčetverogodišnji Rumunj ove je sezone vodio 21 utakmicu, od toga četiri u europskim natjecanjima.

U kvalifikacijama za Europa ligu sudio je Astani i Ludogorecu, a u grupnoj fazi tog natjecanja Aris Limassolu i Rangersima, zatim Bayer Leverkusenu i Qarabagu te Maccabi Haifi i Rennesu.

Feșnicu će se kao njegovi pomoćnici na terenu pridružiti Vasile Florin i Mihai Ovidiu kao pomoćni suci, dok će u ulozi četvrtog suca biti Iulian Călin. U VAR sobi također će sjediti Rumunji, a radi se o Cătălinu Popi i Ciprianu Danși.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije