Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVRSNA SEZONA

VIDEO Veselje u Gorici: Pogledajte kako su igrači proslavlili 'potapanje' Hajduka

Gorica i Hajduk sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
18.09.2023.
u 09:50

"Imamo bekove, imamo bokove, imamo forove što daju golove. Hoćemo golove, hoćemo pobjede, hoćemo titulu još ove godine", pjevala je pobjednička momčad koja sada ima 12 bodova i nalazi se iznad petoplasiranog Osijeka

Odigrano je 8. kolo HNL-a, a rezultati u drastično promijenili sliku poretka u sezoni čiji je početak obilježio stopostotni učinak Hajduka. U Splitu su od pobjede nad Dinamom na Maksimiru rasla očekivanja i nada da je konačno stiglo vrijeme za osvajanje titule prvaka Hrvatske.

Međutim, u sedmome kolu je bijele iznenadila Istra. U nedjelju se vratio Ivan Leko, očekivali su da će utakmica glatko proteći. Prvo poluvrijeme nije bilo dobro za splitsku momčad, ali proteklo je bez golova. Zvonimir Šarlija zabio je u 62. minuti za prednost gostiju, no 25 minuta kasnije uslijedio je šok. U 86. minuti za izjednačenje je zabio Dino Štiglec, a Ante Matej Jurič je u 92. minuti postavio konačnih 2:1 za pobjedu Gorice.

GALERIJA Šokantna završnica! Hajduk imao 1:0 do 86. minute pa sve prosuo

Gorica i Hajduk sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
1/10

Dok se u Hajduku prepiru o tome što je pošlo po krivu, u Gorici je veliko slavlje. Zasjeli su na četvrto mjesto poretka, a uz to su po prvi put nakon deset međusobnih ogleda uspjeli izboriti pobjedu protiv Hajduka.

VEZANI ČLANCI:

Nakon utakmice su već tradicionalno obilježili pobjedu pjesmom u svlačionici. "Imamo bekove, imamo bokove, imamo forove što daju golove. Hoćemo golove, hoćemo pobjede, hoćemo titulu još ove godine", pjevala je pobjednička momčad koja sada ima 12 bodova i nalazi se iznad petoplasiranog Osijeka.

VIDEO Prosinečki odgovorio na pitanje je li Zvezda najbolji klub u regiji: Nikad nisam odbacio povratak

 

Komentara 3

BK
Bovan_Klak
01:33 25.09.2023.

Izaći će vam na nos sva izrugivanja Hajduku. Gorica je dobro odigrala svoj dio, a Hajdukov jedini današnji grijeh je neborbenost i ziheraška alibi igra. S pristupom kao što je bio protiv Lokomotive Gorica bi izgubila. Čeka vas gaženja na Poljudu.

BA
bacenheider
14:21 18.09.2023.

Bravo Velikogoricanci,spustili ste slamnatog prvaka na zemlju.Nakon pet kola se proglasit prvakom,granici sa naucnomfantastikom!

Avatar mrkyyy
mrkyyy
11:44 18.09.2023.

opet će biti pokralo, namistilo prvenstvo, a to što ne mogu dobiti Istru i Goricu nema veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije