Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj u Splitu

Stiglo pojašnjenje 'trajektne drame' iz Jadrolinije: 'Razumijemo ljutnju, no dva vozila su imala prioritet'

Jadrolinija
26.04.2024.
u 15:43

"Na prodan kapacitet trajekta ukrcana su dva vozila hitne pomoći kao prioritetne službe, što je svakako utjecalo na njegov postojeći kapacitet."

Nakon incidenta koji je nastao jutros u splitskoj trajektnoj luci, oglasili su se iz Jadrolinije. Naime, u jutarnjim satima brod za Ubli kasnio je 15 minuta jer je lastovski poduzetnik parkirao auto na rampu trajekta, spriječivši tako trajekt da isplovi. Poduzetnik je svojim činom htio dokazati nepravdu, da kako je on, iako je kupio kartu svejedno ostao izvan trajekta jer su prema njegovim riječima 'neka vozila ušla preko veze'. Na cijelu dramu reagirala je Jadrolinija kazavši kako razumiju ljutnju no dva vozila hitne pomoći imali su prioritet. 

-U petak, u 10.30 sati na liniji Split - Ubli kako je navedeno, putnik je vozilom stao na rampu trajekta da bi zaustavio isplovljavanje. Također, putnik je imao putnu kartu za navedeni polazak i nije ukrcan na istom. Na prodan kapacitet trajekta ukrcana su dva vozila hitne pomoći kao prioritetne službe, što je svakako utjecalo na njegov postojeći kapacitet. Razumijemo ljutnju našeg putnika kojem će biti kompenzirano putovanje i ovim putem mu se ispričavamo zbog svih neugodnosti – pojasnili su iz Jadrolinije.

VEZANI ČLANCI: 

FOTO Afrička mačka stigla u svoj novi dom: 'Misa uživa u hotelu s pet zvjezdica'

Jadrolinija
1/14
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
17:55 26.04.2024.

A zašto ste izbacili BAŠ njega? Zašto ne nekog drugog?

Avatar Asterix
Asterix
18:07 26.04.2024.

A što bi bilo da je bio popunjen kapacitet pa da je hitna stigla u zadnji čas, koga bi izbacili, po kojem kriteriju, što ako bi se taj netko protivio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije